Tulevaa...

Kansalaisopiston pyörätuolitanssikurssi

Kuopion kansalaisopisto järjestää keväisin ja syksyisin pyörätuolitanssikurssin. Pyörätuolitanssia on mahdollista harrastaa kurssin kautta Pohjois-Savon alueella. Lisätietoa kurssista saa opettaja Harri Kokkoselta puh.0443633007 Tervetuloa mukaan kokeilemaan pyörätuolitanssia!

 

Helatorstain 10.5.2018 Seurakisat

Kieroon Kelloojat järjestävät Suomen ensimmäiset seuratason pyörätuolitanssikisat yhteistyössä kuopiolaisen tanssiseura J&V:n  kanssa Kuopiossa. Muista seurata ilmoittelua, sillä ilmoittautuminen aukeaa maaliskuun aikana. Tervetuloa mukaan kilpailemaan tai kannustamaan suosikkisi voittoon!

 

Kuopio Tanssii ja Soi

Kieroon Kelloojat ovat monessa mukana Tanssii ja Soi -festivaaliviikolla 2018. Esiinnymme neljänä päivänä ja lisäksi Tanssii ja Soi-viikolla järjestetään pyörätuolitanssileiri Suomen aivotutkimus-ja kuntoutuskeskus Neuronissa. Kurssin opettajana toimii Pippa Roberts. Opetuskielenä on englanti, tulkkausta saatavilla. Leiri järjestetään Suomen pyörätuolitanssiliitto ry, Taiteen edistämiskeskus ja Kuopio Tanssii Ja Soi ry sekä Suomen aivotutkimus ja tutkimuskeskus Neuronin kanssa yhteistyössä. Ilmoittaudu mukaan 1.3.2018 alkaen kuopiodancefestival.fi kautta.

 

 

Kaipaatko esiintyvää tanssiryhmää?

 

Kuopion Kieroon Kelloojat tekevät pieniä 15-20minuutin mittaisia pyörätuolitanssiesityksiä tiauksesta tukeakseen yhdistyksen jäsenten pyörätuolitanssiharrastusta. Voimme pyydettäessä myös opettaa alkeita pyörätuolitanssista. Ota yhteyttä kuopionkieroonkelloojat@gmail.com ja pyydä tarjousta.