Tulevaa...

Kansalaisopiston pyörätuolitanssikurssi

Kuopion kansalaisopisto järjestää keväisin ja syksyisin pyörätuolitanssikurssin. Pyörätuolitanssia on mahdollista harrastaa kurssin kautta Pohjois-Savon alueella. Lisätietoa kurssista saa opettaja Harri Kokkoselta puh.0443633007 Tervetuloa mukaan kokeilemaan pyörätuolitanssia!

 

Talvitanssit

Tiistaina 5.3.2019
Aika 17.30-19.30
Osoite Hatsalankoulun Liikuntasali, Opistotie 5, Kuopio

Kuopion Kieroon Kelloojat ry ja Kuopion Kansalaisopisto tarjoavat kaikille mahdollisuuden tulla kokeilemaan pyörätuolitanssia kanssamme viikolla 1o. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton!

Voit tulla yksin, kaksi tai porukalla sillä tanssia voi yksin niin manuaalilla kuin sähkärillä kuin myös jaloillaan seisovan tai toisen pyörätuolissa istuvan henkilön kanssa.

Luvassa valssia, tangoa ja muita lavoilta sekä kisa areenoilta tuttuja rytmejä. Opetamme kuinka pyörätuolin kanssa pääsee tanssin hurmaan ja miten rajoja sekä ennakkoluuloja rikotaan. Tervetuloa kokeilemaan, ihastumaan ja viettämään kanssamme ilontäyteinen tanssihetki.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja löytämään uusi harrastus!

Lisätietoja: Harri Kokkonen, 044 3633007

 

Kuopio Tanssii ja Soi

Kieroon Kelloojat ovat monessa mukana Tanssii ja Soi -festivaaliviikolla 2019. Esiinnymme neljänä päivänä ja lisäksi Tanssii ja Soi-viikolla järjestetään pyörätuolitanssileiri Kunnonpaikassa. Leiri järjestetään Suomen pyörätuolitanssiliitto ry, Taiteen edistämiskeskus ja Kuopio Tanssii Ja Soi ry. Ilmoittaudu mukaan kuopiodancefestival.fi kautta.

 

 

Kaipaatko esiintyvää tanssiryhmää?

 

Kuopion Kieroon Kelloojat tekevät pieniä 15-20minuutin mittaisia pyörätuolitanssiesityksiä tiauksesta tukeakseen yhdistyksen jäsenten pyörätuolitanssiharrastusta. Voimme pyydettäessä myös opettaa alkeita pyörätuolitanssista. Ota yhteyttä kuopionkieroonkelloojat@gmail.com ja pyydä tarjousta.